10 Dhjetor 2003, Takimi Botëror për Shoqërinë e Informacionit

0
279

Gjakova

Në Gjakovë, më 10 deri 12 Dhjetor 2003, u organizua Takimi Botëror për Shoqërinë e Informacionit, ku merrnin pjesë përfaqësues të bibliotekave kombëtare të shumë vendeve, përfshirë edhe ata të Bibliotekës sonë Kombëtare. Qëllimi i tubimit ishte rritja e rolit të bibliotekave në Shoqërinë e Informacionit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues9 Dhjetor 1190, krijimi i Shtetit të Arbërit
Arikulli vijues10 Dhjetor 1979, Nënë Terezës i dorëzohet çmimi “Nobel për Paqen”
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

7 + 8 =