12 Shtator 1971, u mbajt Kongresi Ndërkombëtar i Bizantologjisë

0
297

Bukuresht

Në kryeqytetin rumun Bukuresht, më 12 Shtator 1971, zhvilloi punimet Kongresi Ndërkombëtar i Bizantologjisë, ku morën pjesë me kumtesat dhe diskutimet e tyre dhe studiuesit shqiptarë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues12 Shtator 1994, eksodi i Shqiptarëve pasqyrohet në një film, merr dy çmime në Venecia
Arikulli vijues12 Shtator 1941, u shua Pal Skiroi, studiues Arbëresh
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

4 + 1 =