12 Tetor 1937, u ndalua gazeta “Sazani”

0
344

Musa Juka

Me urdhër të Ministrit të Brëndshëm Musa Juka, duke filluar nga 12 Tetori 1937, nuk lejohej hyrja në Shqipëri e gazetës “Sazani”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues12 Tetor 1947, tharja e kënetës së Maliqit
Arikulli vijues12 Tetor 1937, numri i parë revsitës “Shkolla Kombëtare”
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

2 + 7 =