12 Tetor 1974, Spartakiada e III Kombëtare

0
301

Spartakiada e III kombëtare

Gjatë vitit 1973, u zhvillua Sparkada e III Kombëtare, ku morën pjesë mbi 300 mijë sportistë. Ajo përfundoi me manifestimin e 12 mijë nxënësve dhe studentëve të kryeqytetit, më 12 Tetor 1974.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues12 Tetor 1978, u përurua heci i Fierzës
Arikulli vijues12 Tetor 1968, hekurudha Rogozhinë-Fier
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

5 + 4 =