12 Tetor 1982, premiera e filmit “Një ngjarje në liqen”

0
350

Kinema

Në kinematë e kryeqytetit, më 12 Tetor 1982, u dha premiera e filmit shqiptar “Një ngjarje në liqen” me skenar të Fatmir Dibrës dhe regji të Jani Tanes.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues12 Tetor 1991, Adem Demaçi nderohet me çmimin “Saharov”
Arikulli vijues12 Tetor 1978, u përurua heci i Fierzës
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

3 + 8 =