12 Tetor 2000, marrëveshje për borxhin me Italinë

0
285

Banka e Shqipërisë

Ndërmjet Qeverisë Shqiptare dhe asaj Italiane, më 12 Tetor të vitit 2000, u nënshkruan dy marrëveshje për ristrukturimin e borxhit të jashtëm të Shqipërisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues11 Tetor 1900, Konica boton “Kalendari i Maleve”
Arikulli vijues12 Tetor 1994, miratimi i ligjit për pasurinë kulturore
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

4 + 5 =