13 Nëntor 1992, miratimi i ligjit për simbolet kombëtare

0
271

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë

Më 13 Nëntor 1992, Kuvendi Popullor, i mbledhur në seancë plenare, miratoi ligjin “Për Flamurin, Stemën, Himnin Kombëtar, Festën Kombëtare dhe kryeqytetin e Republikës së Shqipërisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues13 Nëntor 1997, piktori kosovar Gjelosh Gjokaj hap ekspozitë në Gjermani
Arikulli vijues13 Nëntor 1958, marrëdhëniet diplomatike Shqipëri-Guine
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

8 + 7 =