13 Tetor 1931, lindi Dritëro Agolli

0
389

Dritëro Agolli

Poeti, shkrimtari dhe dramaturgu ynë i shquar Dritoro Agolli, u lind më 13 Tetor 1931. Ai ka dhënë ndihmesën e vet edhe në zhvillimet politike të vendit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues13 Tetor 1968, elektrifikimi i Dukagjinit
Arikulli vijues13 Tetor 1943, Italia i shpall luftë Gjermanisë
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

2 + 8 =