13 Tetor 1968, elektrifikimi i Dukagjinit

0
392

Elektrifikimi

Më 13 Tetor 1968, në Selcë u bë përurimi i ndërtimit të rrugës automobilistike të Malësisë së Madhe si dhe përfundimi i elektrifikimit të Kelmendit dhe Dukagjinit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues13 Tetor 1969, Konferenca Kombëtare e Studimeve Pedagogjike
Arikulli vijues13 Tetor 1931, lindi Dritëro Agolli
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

1 + 5 =