14 Nëntor 1992, marrëveshja Shqipëri-Hungari mbi sistemin e taksimit

0
265

Shqipëri-Hungari

Në Tiranë, më 14 Nëntor 1992, u përfundua Marrëveshja Shqipëri-Hungari, për eleminimin e taksimit të dyfishtë dhe të ardhurave mbi kapitalin.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues14 Nëntor 1997, ceremonia mortore e tragjedisë së Otrantos
Arikulli vijues14 Nëntor 1944, beteja e Mushqetasë kundër forcave naziste
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

4 + 1 =