15 Nëntor 1974, dy filma premierë në Tiranë

0
276

Filmi "Qyteti më i ri në botë"

Në Tiranë, më 15 Nëntor 1974, shikuesit patën fatin të ndjekin premierat e dy filmave të rinj shqiptarë: kinokomedinë “Duke kërkuar pesëorëshin” dhe filmin e bukur për fëmijë “Qyteti më i ri në botë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues14 nëntor 1716, përkujtohet filozofi Gotfrid Lejbnic
Arikulli vijues15 Nëntor 1962, Konferenca e Parë e Studimeve Albanologjike
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

2 + 2 =