16 Korrik 1971, filluan punimet për ndërtimin dhe montimin e kombinatit Metalurgjik të Elbasanit

0
22

Më 16 Korrik 1971, filluan punimet për ndërtimin dhe montimin e kombinatit Metalurgjik të Elbasanit, që do të shërbente për përpunimin dhe shkrirjen e xeherorëve të hekur-nikelit, prodhimin e gizës, çelikut, kokut, kripërave të nikelit e kobaltit, lëndëve zjarrduruese, etj.

LEAVE A REPLY

1 + 2 =