Arkivat Përditshëm e martë korrik 25th, 2017

25 Korrik 306 hipi në fron Kostandini i Madh

Kostandini i Madh, i biri i Kostancit të I dhe Helenës, pinjoll i dinastisë me prejardhje ilire Flavi, më 25 Korrik të vitit 306,...

25 Korrik 1921, me nismën e Avni Rustemit, në Gjirokastër u...

Me nismën e Avni Rustemit, në Gjirokastër, më 25 Korrik 1921, u formua "Lidhja e mësuesve", që mbronte të drejtat e arsimtarëve dhe shërbente,...

25 Korrik 1937, u përfundua Marrëveshja tregëtare provizore, midis Shqipërisë dhe...

Në Tiranë, më 25 Korrik 1937, u përfundua me shkëmbim notash, midis Shqipërisë dhe Gjermanisë, "Marrëveshja tregëtare provizore, mbi bazën e reciprocitetit dhe të...

25 Korrik 1937, Shteti Shqiptar, dekoroi profesor Karlo Taliavini me urdhërin...

Më 25 Korrik 1937, Shteti Shqiptar, dekoroi me urdhërin "Komandor i Urdhërit të Skëndërbeut", profesor Karlo Taliavini, titullar i Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë...

25 Korrik 1942, lindi Gëzim Kasmi, futbollisti i njohur i “17...

Gëzim Kasmi, futbollisti i njohur i "17 Nëntorit" dhe "Kombëtares" tonë, u lind më 25 Korrik 1942. Si gjithë bashkëmoshatarët e tij, filloi të...

25 korrik 1949, Shqipëria ratifikoi, “Protokollin për ndalimin e shitjes së...

Më 25 korrik 1949, Shqipëria ratifikoi, "Protokollin mbi përmirësimin e Konventës, për ndalimin e shitjes së grave dhe fëmijëve".Referencat: Thimi Çollaku / Kalendari i botës...

25 Korrik 1997, u nda nga jeta volejbollistja e shquar Fahrie...

Volejbollistja e shquar Fahrie Hoti, u nda nga jeta më 25 Korrik 1997, e nderuar dhe e respektuar nga të gjithë sportdashësit shqiptarë. Për...

25 Korrik 2003, u vendosën marrëdhëniet diplomatike midis vendit tonë dhe...

Më 25 Korrik të vitit 2003, midis vendit tonë dhe Republikës së Salvatorit, u vendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore.Referencat: Thimi Çollaku / Kalendari i botës...