21 Prill 1922, Danimarka dhe Suedia e njohën Shqipërinë de jure dhe de facto

0
295

Gazeta zyrtare “Dita e re”, njoftonte më 21 Prill 1922, se Danimarka dhe Suedia e njihnin de jure dhe de facto, Shqipërinë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues21 Prill 1939, marrëveshje e qeverisë kolaboracioniste me Italinë
Arikulli vijues21 Prill 1858, lindi patrioti Llambi Goxhomani
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.