21 Prill 1941, divizionet greke kapitulluan përballë ushtrisë nazifashite

0
262

Mbas 17 ditë rezistence, më 21 Prill 1941, u nënshkrua kapitullimi i 16 divizioneve greke dhe shteti fqinj u pushtua nga ushtritë nazifashiste.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare