23 Qershor 1947, Shqipëria aderoi në, “Protokollin mbi substancat narkotike dhe psikotrope”

0
330

Më 23 Qershor 1947, Shqipëria aderoi në, “Protokollin mbi substancat narkotike dhe psikotrope”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasuesSi duket sot Taulanti i vogël që kërkonte një motër?
Arikulli vijues23 Qershor 1937, lindi në Trebickë të Korçës, “Artisti i Popullit” Viktor Gjika
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

8 + 3 =