25 Nëntor 1999, nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi Shqipëri-Spanjë

0
319

Ambasada spanjolle, Tiranë

Në kryeqytetin spanjoll, Madrit, më 25 Nëntor 1999, u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim në fushën e arsimit dhe të kulturës, midis Shqipërisë dhe Spanjës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

PËRGJIGJU

7 + 8 =