9 Gusht 1954, u nënshkrua Traktati i Aleancës ndërmjet Greqisë, Turqisë dhe Jugosllavisë

0
283

Ndërmjet Greqisë, Turqisë dhe Jugosllavisë, rnë 9 Gusht 1954, u nënshkrua Traktati i Aleancës, bashkëpunimit politik dhe ndihmës reciproke, që u quajt “Pakti Ballkanik”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

PËRGJIGJU

6 + 6 =