9 Gusht 1997, u mblodh Asambleja e Përgjithshme Ndërkombëtare e Rinisë Muzikore në Hollandë, pjesë e së cilës ishte dhe Shqipëria

0
264

Në Roterdam të Hollandës, më 9 Gusht 1997, u mblodh Asambleja e Përgjithshme Ndërkombëtare e Rinisë Muzikore, ku midis 45 vendeve, u përfaqësua dhe Shqipëria nga Zhani Ciko, udhëheqës artistik i Radio-Televizionit Shqiptar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

PËRGJIGJU

8 + 6 =