Ekspozita “104-VJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË”

0
595

QMKSH në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar dhe Ministrinë e Kulturës, prej dates 28 deri në 30 Nëntor, organizon ekspozitën “104 VJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË”. Në hollin kryesor të Muzeut Historik Kombëtar do të shfaqen dokumenta interesante, etnografi, foto të rralla dhe shumë materiale të tjera për festën e Flamurit.

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues26 Nëntor 1272, korrupsion i francezëve në Durrës
Arikulli vijuesEkspozitë me rastin e 94-vjetorit të Pavarësisë, Vlorë, 26-28 Nëntor 2006
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

6 + 5 =