Ekspozita “104-vjetori i shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë”

0
620

104-vjetori i shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë

QMKSH në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar dhe Ministrinë e Kulturës, organizon ekspozitën “104 VJETORI I SHPALLJES SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË”.

 Ju ftojme nga data 28-30 Nëntor në hollin kryesor të Muzeut Historik Kombëtar të shikoni eksponate interesante, etnografi të Flamurit Kombëtar, foto të rralla dhe shumë materiale të tjera për festën e Flamurit.

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues25 Nëntor , Dita Ndërkombëtare kundër dhunës ndaj grave
Arikulli vijues26 Nëntor 1937, hapet ekspozita dokumentare e Rilindjes Kombëtare
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

2 + 2 =