Ekspozita e QMKSH në Ora News

0
816
SHPËRNDAJE
Arikulli pasues30 Nëntor 1468, lindi Marin Biçikemi/Shkodrani, rektor i “Shkollës Letrare” në Itali
Arikulli vijuesEkspozita “104-vjetori i Pavarësisë”, 28-30 Nëntor 2016
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

5 + 6 =