12 Shtator 1923, u ratifikua Konventa për Ndalimin e Qarkullimit të Trafikut të Publikimeve të Turpshme

0
327

Ratifikimi i Konventës

Në Gjenevë, më 12 Shtator 1923, u përfundua “Konventa Ndërkombëtare për Ndalimin e Qarkullimit të Trafikut të Publikimeve të Turpshme”. Shqipëria e ratifikoi atë, në Tetor të vitit 1924.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues12 Shtator 1930, Shqipëria u anëtarësua në forumin juridik të Hagës
Arikulli vijues12 Shtator 1884, lindi Osman Haxhia, atdhetar liridashës i pa epur
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

7 + 3 =