13 Tetor 1926, shërbim konsullor Shqipëri-Greqi

0
354

Ambasada shqiptare në Athinë

Pas bisedimeve që u zhvilluan në Athinë, më 13 Tetor 1926, u nënshkrua “Konventa për vendosjen e shërbimit konsullor midis Shqipërisë dhe Greqisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues13 Tetor 1937, përurimi i shkollës për infermiere
Arikulli vijues13 Tetor 1924, themelimi i shoqërisë “Bashkimi”
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

1 + 3 =