13 Tetor 1992, marrëveshje për informim me Kosovën

0
393

Kosova

Në Gjenevë, më 13 Tetor 1992, u përfundua marrëveshja midis Ministrisë së Republikës së Kosovës për informim dhe Radio-Televizionit Shqiptar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues13 Tetor 1995, Traktati i Miqësisë me Italinë
Arikulli vijues13 Tetor 1969, Konferenca Kombëtare e Studimeve Pedagogjike
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

1 + 3 =