2 Nëntor 2000, hapja e shkollave pas universitare

0
341

Universiteti i Tiranes

Më 2 Nëntor të vitit 2000, u vendos hapja e shkollave pas universitare, pranë Universitetit të Tiranës, Universiteti Politeknik, Universiteti i Bujqësor dhe Akademisë së Edukimit Fizik dhe Sporteve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

SHPËRNDAJE
Arikulli pasues1 Nëntor, Dita Ndërkombëtare e Kujtimeve
Arikulli vijues2 Nëntor 1942, u shua Nebi Sefa, patriot
Qendra Mbarëkombëtare e Koleksionistëve Shqiptarë (QMKSH) është një organizatë jo-fitimprurëse e hapur në 2007 me qëllim promovimin e materialeve origjinale të koleksionistëve shqiptarë dhe të huaj mbi data apo figura historike të kombit me fokusim parësor zhvillimin e ndërgjegjes historike të kombit. Qëllimi është anëtarësimi i një rrjeti elitar koleksionistësh shqiptarë brenda e jashtë vendit, për të bërë të mundur nxitjen dhe mbledhjen e tyre për të organizuar ekspozita e aktivitete.

PËRGJIGJU

7 + 9 =